neuscorrectie

Beslissen welke behandeling bij jou past kan een uitdaging zijn. Je moet rekening houden met verschillende zaken wanneer je hierover nadenkt. Jouw doelen, verwachtingen, gezondheid en budget zijn allemaal factoren die mee spelen. In deze post bespreken we enkele populaire behandelingen en hoe je kan bepalen wat het beste bij jouw wensen past.

Rhinoplastie of neuscorrectie

Een rhinoplastie is een van de bekendste behandelingen, omdat die zo vaak voorkomt. De vorm van je neus heeft namelijk een enorm effect op het algemene aanzien van je gezicht. Bij deze operatie wordt de vorm van de neus veranderd door de bot- en kraakbeenstructuren aan te passen. Als je dus ontevreden bent over de grootte, vorm of functie van je neus dat zo’n grote invloed heeft op je gezicht, is dit de behandeling voor jou. Want een rhinoplastie wordt vaak ook uitgevoerd voor mensen met ademhalingsproblemen langs hun neus. 

Een facelift

Bij een facelift wordt het gezicht verjongd door overtollige huid te verwijderen en de onderliggende weefsels van het gezicht strakker te maken. Deze behandeling trekt dus vooral mensen aan die wat ouder worden en last hebben van rimpels, verzakkingen, en verlies van elasticiteit in het gezicht en hals. Met een facelift zie je er wat frisser en jonger uit. Als je je meer wilt informeren, dan kan je altijd polsen bij een kliniek voor de facelift prijs

Een liposuctie

Bij deze procedure wordt er overtollig vetweefsel verwijderd om het lichaam te shapen. Zo krijg je meer definitie en kan je je lichaam meer vorm geven. Dit is dé operatie voor mensen die last hebben van hardnekkig vet in specifieke gebieden zoals de buik, billen, armen of benen, en die moeite hebben om daar verandering in te brengen met dieet en sport. Een liposuctie is dus geen alternatief voor een gezonde levensstijl, maar kan wel een assistentie zijn om specifieke ontevredenheden te verminderen.

Borstvergroting

Een borstvergroting in België is een van de populairste behandelingen. Een borstvergroting (of borstlift, tepelcorrectie,…) wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen die van nature kleine borsten hebben, of die na zwangerschap of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Vrouwen weten, mooie borsten zijn essentieel voor het gevoel van vrouwelijkheid en hebben een belangrijke invloed op ons gevoel van eigenwaarde. Als je ontevreden bent over de grootte of vorm van je borsten, of je wilt dat ze een symmetrische uitstraling hebben, dan is een borstvergroting iets voor jou. In deze behandeling worden implantaten gebruikt om de borstgrootte en vorm te verbeteren.