kunststof ramen

Aan het bouwen of verbouwen en zijn de ramen aan vervanging toe? Dan heb je heel wat keuze. Er zijn ramen in verschillende materialen en vandaag de dag bestaan slechte ramen eigenlijk niet meer. Waarop je je keuze dan baseert? Wel, PVC ramen hebben toch aardig wat voordelen. Wij zijn dan ook fan en vertellen je graag waarom.

Uitstekend isolerende ramen

Kies je voor PVC ramen, dan opteer je voor een goede isolatie. Kwalitatieve PVC ramen voldoen aan de hoogste normen en isoleren niet alleen op het vlak van temperatuur goed, ook akoestisch behaal je er mooie resultaten mee. Bovendien blijven de ramen verder evolueren met nieuwe technologie, waardoor de ramen steeds beter en beter worden.

Makkelijk te onderhouden en duurzaam

Naast het feit dat PVC ramen goed isoleren, heb je er ook amper omkijken naar. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten ramen, hoef je ze helemaal niet te schilderen. PVC ramen houd je al in topconditie met minimale inspanningen. Bovendien kies je voor duurzaamheid want PVC ramen zijn 100% recycleerbaar wanneer ze ooit aan vervanging toe zijn. Af en toe de ramen eens met een sopje schoonmaken, meer komt er niet bij kijken.

PVC ramen in een waaier aan kleuren

Heb je een bijzondere smaak of wil je dat de profielen van je ramen perfect matchen met de rest van je woning? Ook dan zit je goed met PVC ramen. Je kiest uit een hele waaier aan kleuren en eigenlijk is alles mogelijk. Het aanbod aan kleuren is ontzettend groot, waardoor je altijd wel de geschikte kleur vindt. Alle mogelijke stijlen woningen kunnen uitgerust worden met PVC ramen. Je goed laten informeren en de juiste keuze maken is wel belangrijk, maar een opgeleide raamspecialist kan je daar zeker bij helpen.

Investeren in duurzame PVC ramen

Wist je dat je door te kiezen voor duurzame en betaalbare pvc ramen niet enkel jouw steentje bijdraagt aan een betere wereld? Je kunt ook tot 40% besparen op je verbruik. Reken maar eens uit hoe snel je je ramen dan kunt terugverdienen. In amper enkele jaren tijd heb jij de investering in je ramen al gerecupereerd. Investeren in duurzame kwaliteit loont, dat staat als een paal boven water.