De meeste vrouwen vinden het leuk om hun man af en toe te verrassen met een spannend lingeriesetje. Het blijft ongemakkelijk om je zo bloot te moeten geven, aangezien een lingeriesetje veel van je lichaam laat zien. Deze onzekerheid is nergens voor nodig: jij mag er zijn, met welk lichaam dan ook. Het is wel fijn als je je prettig voelt in je eigen lingerie. De lingerie moet dan in jouw straatje liggen, je hebt namelijk diverse lingeriemerken en lingeriestijlen. Als je een setje kiest dat de stijl vertegenwoordigt die bij jou past, dan zit je geheid goed. Maar, welke lingeriestijlen zijn er allemaal?

Een klassieke lingeriestijl

Allereerst kan je kiezen voor een klassiek lingeriesetje. Hierbij moet je denken aan bh’s die in zachte pastelkleuren zijn vervaardigd en niet al te veel poespas hebben. Wit is de standaardkleur van deze klassieke stijl. Daarnaast zijn de bh’s niet heel vervullend, maar vrij ingetogen en beschaafd. Je vindt hier geen stoere rock & roll bh’s als het ware. De slipjes van deze stijl zijn ook vaak wat hoger, en bedekken de billen voor het grootste gedeelte. Er wordt nog flink wat aan de verbeelding overgelaten bij de klassieke lingeriestijl.

De romantische lingeriestijl

Als je de klassieke stijl iets te netjes vindt, dan kan je natuurlijk ook voor de romantische stijl gaan. Deze stijl is iets uitdagender dan de klassieke lingeriestijl, maar is toch nog vrij verhullend. De bh’s komen vaak in zachte kleuren, zoals roze of geel. De romantische stijl probeert jouw romantische en sexy kant te benadrukken, maar niet op een ordinaire manier. Jij en jouw lichaam worden in het zonnetje gezet dankzij een prachtig setje uit de romantische stijl!

De elegante lingeriestijl

Diepzinnige kleuren zoals diepgroen en rood kenmerken de elegante lingeriestijl. Er wordt met ultrazachte materialen gewerkt zodat elk setje je als gegoten zit en je het nooit meer uit wil doen. De setjes zijn vrij modern en proberen de laatste trends in de designs te verwerken. Zo zijn sommige bh’s langer gemaakt door een extra stuk kant aan de onderkant van de bh toe te voegen. De elegante stijl wordt daarnaast gekenmerkt door bh’s die veel sierlijke details kennen, zoals een zwierig bh-bandje. Je weet nooit wat je te wachten staat als je een elegant setje draagt! Jouw man of vriend wordt helemaal verrast als je een elegant setje aanhebt!

Weet jij al welke stijl het beste aansluit bij jouw wensen en eisen? Je kan zelf ook een beetje experimenteren door in de winkel een aantal verschillende setjes te passen en te kijken in welk setje jij je het prettigst voelt! Veel pasplezier!